A férfi fodrászat csúcsa

Barber

Amikor egy férfi fodrászt keres, legtöbbször a klasszikus fodrászatok jutnak eszébe. Mi más is lehetne, hisen az elmúlt évtizedekben nem is volt más lehetőség. Mindenki eljárt a férfi-női fodrászhoz, és megkaphatta a szabvány frizurát. Na jó, apróbb módosítások azért belefértek.

Azonban pár éve hazánkban is megjelentek a barber shopok. Alapvetően angolszász területről szivárogtak be, az ottani hagyományokat folytatva. Az ott dolgozó minden barber mestere a férfi frizuráknak, és a különböző arcszőrzeteknek.

Ez az a hely, ahol bátran kérhetsz extrém frizurákat. Nézz ki valamit a neten, mitasd meg a képet, és a barber meg fogja azt valósítani Neked.

Persze barber és barber közt is van különbség. Nyilván sok gyakorlás szükséges számukra is, hogy szakmájuk mesterévé váljanak, de ez a motiváló környezet, amit a barber shop nyújt, igazán remek hely a szakma fortélyainak elsajátítására.

Szóval ha igazán minőségi hajvágásra van szükséged, vagy csak épp a szakálladnak szeretnék a legjobbat adni, akkor válaszd a barberek szolgáltatásait!

Megosztás