Hőszigetelés a hideg és a meleg ellen

Hőszigetelés

Egy ház felépítése során sok olyan dolog kerül előtérbe ami igen költséges, és így ami miatt mélyen a zsebbe kell nyúlni. Sokan, mire a házépítés befejezéséhez érnek, már erősen megcsappan a pénzük, és próbálnak olcsó megoldásokat találni.
Az egyik gyakori hiba, hogy a hőszigetelést nem fejezik be, azaz felkerül a falra a hőszigetelés, de már a hálózás és a színezés későbbre halasztódik. Ez viszont hosszú távon sok kellemetlenséggel járhat. Nem véletlenül van hőszigetelő rendszer egyben, egy komplett rendszerben. A hőszigetelő rendszer tudja azt garantálni, hogy az egyes rétegek és komponensek tökéletesen fognak viselkedni hő hatására, és környezeti behatásokkal szemben, biztos, hogy tökéletes egységet képeznek, így kevésbé fordulhat elő garanciális hiba. Másrészt, ha nem komplett a hőszigetelés, akkor az bizony sérülékeny, és tönkre is mehet, megsárgulhatnak az EPS lapok, stb.
Ha csak a hőszigetelő táblák kerülnek fel, akkor azokat a napsugárzás könnyen tönkreteszi. Ezt pedig biztos senki sem szeretné, mivel hosszútávon sokkal nehezebb és költségesebb lesz ezt helyreállítani.
Látható, hogy mindig érdemes megvenni és fel is rakatni a teljes hőszigetelő rendszert, amire a gyártó így vállal megfelelő extra garanciát is.

Megosztás