Mitől különleges egy eljegyzési gyűrű?

Eljegyzési gyűrű

Aki járt már ékszerboltban, és próbált választani bármilyen ékszert is, az tudhatja, hogy a nagy választék néha előny, néha viszont legalább akkora hátrány is.
Nem könnyű a választás, különösen akkor ha ajándék gyűrűt, így eljegyzési gyűrűt választunk valakinek, hiszen el kell találni, hogy mi az ami neki igazán tetszene.

Prtsze vannak igazi gyűrűkülönlegességek is. Nézzük, mitől lesz különleges egy gyűrű.

A megelepően nagy gyémánt, biztos különlegesség tehet egy gyűrűt. Persze ez nem túl pénztárcabarát megoldás, de aki megteheti, az választhat pazar gyémántokkal készült eljegyzési gyűrűket. Vannak pérmium gyártók, mint például a Forevermark, akik kifejezetten minőségi gyémántokat használnak csak gyűrűikben.

Különleges lehet még egy gyűrű az arany felületkezelésétől is. És itt persze nem csak arra kell gondolni, hogy fényes vagy matt, hanem van még jó pár felületkezelési módszer, amivel igazán egyedi hatások érhetők el.

Persze egy névre szóló gravírozás tudja igazán egyedivé tenni a gyűrűt, csak ne felejtsük, hogy ezt a gyűrűt, már méretprobléma miatt nem fogjuk tudni kicseréltetni.

Megosztás